Sobota, 27 dubna, 2024

Buy now

- Komerční sdělení -zprávy

Nezbytné vybavení pro větší i menší pizzerii

Pizza z pomazánkového másla potřená kečupem a posypaná sýrem? Ne, takto opravdu ne! Jedná se spíše o placku zvanou, co dům dal, nikoli o pravou pizzu, na které si pochutná i Ital. Těchto placek již bylo dost, a to jak v restauracích, tak i v domácnostech. Pokud otevíráte pizzerii, připravte svým zákazníkům pizzu z pořádného kynutého těsta pečenou v kvalitních pecích. Připravili jsme pro vás základní vybavení, které by v žádné pizzerii nemělo chybět. 

Samozřejmostí jsou pece na pizzu

Pece na pizzu lze koupit jak do malé, tak i do velké pizzerie. Záleží na prostorách, které máte. Při výběru pece zvažte výkon, ale samozřejmě i velikost, kolik pizz uděláte na jednu várku a kolik by měla mít pec komor. Pokud otevíráte pouze pizzerii, vždy se vyplatí mít pec větší. A.T. FORNAX nabízí pec až na dvanáct pizz o průměru třicet centimetrů od italského výrobce Moretti forni. Na druhou stranu, v případě, že otevíráte restauraci, kterou pouze doplňujete o přípravu pizz, stačí vám jednokomorová pec.

Lopaty na pizzu

Jak jinak byste z horké pece vytáhli pizzu, než na pořádné lopatě, která vás ochrání před popálením? Lopaty na pizzu od italského výrobce Sirman se považují za kvalitní a nabízí různé rozměry lopatek pro různé průměry pizz.

K lopatám a peci bezpochyby patří i hnětače, které míchají hedvábné, nadýchané a vynikající těsto. Opět lze zvolit nádoby o různém objemu. Záleží na tom, kolik pizz plánujete připravovat.

Posledním vybavením, které by v pizzerii nebo v restauraci nemělo chybět, je kynárna. Jedná se o vyhřívací skříňku, která má stabilní teplotu pro rychlejší a dokonalé vykynutí těsta. Nadýchané a kypré těsto dělá pizzu dokonalou a lahodnou. Aby tomu tak opravdu bylo, především v restauracích, jsou tito pomocníci nezbytní. Urychlí přípravu a ulehčí vám práci.

Další články autor

Comments

spot_img

Nejnovější články